Otkup srednjoškolskih udžbenika vrši se od 6. mjeseca pa dok ne popununimo zalihe ili ostanemo bez novaca :)), a zaključno sa 9. mjesecom (pogledajte ima li kakvih obavijesti na početnoj stranici).

Udžbenike možete prodati osobno u našem antikvarijatu ili preko formulara u našoj internet trgovini te Vas stoga molimo da nam ne šaljete popise na mail, Facebook, fax uređaj niti putem telefona jer neće biti pregledani niti uzeti u obzir. OBRAZAC ZA OTKUP NALAZI SE NA KRAJU TEKSTUALNOG DIJELA.

Otkupljujemo isključivo one srednjoškolske udžbenike, radne bilježnice, zbirke zadataka i atlase koji vrijede po zadnjem popisu MZOŠ-a iz 2014. godine i kojih nemamo previše na zalihama.

Od ove školske godine (2019./’20.) mijenjaju se i stoga ne otkupljujemo dosadašnji prvi razred gimnazije (sve) i hrvatski jezik, strani jezici i matematika za prvi razred svih četverogodišnjih strukovnih škola bez obzira na usmjerenje.

Popis udžbenika MZOŠ-a:

http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13199&sec=2354

POSTUPAK OTKUPA VAŠIH UDŽBENIKA:

Prvi korak za prodaju Vaših udžbenika je klik mišem na kliknite ovdje pod ŽELITE PRODATI SREDNJOŠKOLSKE UDŽBENIKE na početnoj stranici. Nakon toga Vam se otvara formular gdje birate razred za koji su udžbenici koje prodajete i gdje upisujete osobne podatke i kontakt. Ne morate slati popis za svaki razred posebno već jednostavno prebacujete izbornik sa razreda na razred i na kraju šaljete sve zajedno.

Nakon što zaprimimo poruku sa popisom udžbenika koje prodajete u najkraćem mogućem roku vratit ćemo Vam poruku sa udžbenicima koje bismo otkupili i okvirnom cijenom otkupa koja iznosi, ovisno o uščuvanosti udžbenika, između trećine i polovice naše prodajne cijene. Točan iznos otkupa možemo Vam javiti tek kada vidimo stanje svakog pojedinog udžbenika.

Preporučamo Vam da požurite sa prodajom udžbenika jer već do sredine 7. mjeseca pojedinih naslova imamo više nego dovoljno i nećemo biti u mogućnosti otkupiti ih.

Troškove dostave snosite sami, a način dostave možete birati samostalno. Ukoliko ne podmirite troškove dostave iste ćemo odbiti od otkupne cijene Vaših udžbenika.

Molimo Vas da pažljivo pregledate udžbenike koje nudite jer uništene, izrezivane, išarane, one kojima fale stranice ili koji ne vrijede (nisu u ponudi naše trgovine niti na popisu ministarstva) ne otkupljujemo niti ih vraćamo nazad već ih bacamo u stari papir.

Također Vas molimo da nam sa udžbenicima koje šaljete pošaljete i broj računa (IBAN) na koji ćemo Vam uplatiti dogovoreni iznos te osobne podatke (ime i prezime, adresa).

Novac koji Vam po dogovoru moramo uplatiti bit će Vam uplaćen tijekom 5 (pet) radnih dana od dana primitka Vaših udžbenika koje smo pristali otkupiti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto nam srednjoškolci i njihovi roditelji diljem Hrvatske već dugi niz godina “prepuštaju” brigu o udžbenicima koje žele prodati i onima koje moraju kupiti.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nam se javite na telefon broj 01/4921-830.