Dostava za područje Republike Hrvatske i zemlje Europske unije osigurana je uslugom General Logistics Systems (GLS) te BOX NOW paketomata samo za područje Republike Hrvatske. Cijena dostave GLS-om iznosi od 5,40 € do 5,92 €, ovisno o težini paketa. Cijena dostave u BOX NOW paketomate iznosi 3,00 €. Za sve narudžbe iznad 30,00 € na području Republike Hrvatske dostava je besplatna. U sve ostale države svijeta knjige šaljemo Hrvatskom poštom.

Cijena dostave naznačene u košarici prilikom plaćanja je preuzeta od strane GLS ili BOX  NOW dostavne službe i točna je za područje Republike Hrvatske i zemlje Europske unije. Za sve ostale zemlje cijenu ćemo korigirati po troškovniku Hrvatske pošte prilikom autorizacije Vaše kartice. Prilikom svakog slanja provjerit ćemo težinu paketa radi točnog izračuna cijene dostave.

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.