Novosti

Otkup i prodaja važećih srednjoškolskih udžbenika

Otkupna cijena udžbenika je od 10 do 40 kn, najčešće 20 do 30 kn s time da to ovisi isključivo o očuvanosti istih i punoj cijeni novih udžbenika.

Otkup vršimo najranije od završetka školske godine pa dok ne popunimo zalihe ili ostanemo bez novaca :)), a najdulje do 9. mjeseca.

U našem antikvarijatu kupujemo isključivo važeće srednjoškolske udžbenike i radne bilježnice odabrane od profesora i odobrene od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Od školske godine 2019./’20. mijenjaju se i stoga ne otkupljujemo starija izdanja udžbenika 1. razreda gimnazije (svi predmeti) i hrvatski jezik, strane jezike, matematiku i pojedine udžbenike stručnih predmeta za 1. razred svih četverogodišnjih strukovnih škola bez obzira na usmjerenje.

Od školske godine 2020./’21. mijenjaju se i stoga ne otkupljujemo starija izdanja udžbenika 2. i 3. razreda gimnazije (svi predmeti) i hrvatski jezik, strane jezike, matematiku i pojedine udžbenike stručnih predmeta za 2. i 3. razred svih četverogodišnjih strukovnih škola bez obzira na usmjerenje.

Popis odobrenih i novih, promijenjenih izdanja (označeni zeleno) udžbenika MZO-a:

https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/odgoj-i-obrazovanje/udzbenici-za-osnovnu-i-srednju-skolu/katalog-udzbenika/1013

Udžbenike možete prodati osobno u našem antikvarijatu ili nam pošaljite popis na mail sa točno napisanim naslovom, autorima i godinom izdanja.

Prodajna cijena udžbenika ovisi o stanju istih, s time da je Vaša ušteda u odnosu na nove udžbenike prosječno od 30% do čak 60%!!!

Sami možete izabrati želite li očuvanije i skuplje ili manje očuvane, ali jeftinije udžbenike.

Očekujemo Vas!!!

Ostali načini plaćanja:

2-6 rata  za iznose iznad 200,00 kn:

  • Maestro karticama Zagrebačke banke
  • karticama Erste & Steiermärkische bank
  • Diners Club karticom
  • American Express karticama

2-3 rate:

  • Maestro i Visa kartice Privredne banke Zagreb

iznad 500,00 kn:

  • Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke
  • karticama Raiffeisen Bank

jednokratno:

  • karticama svih ostalih banaka