Novosti

Narudžba i kupovina srednjoškolskih udžbenika

Narudžba i kupovina srednjoškolskih udžbenika u našoj internet trgovini sada je još jednostavnija!

Od 2021. godine smo odlučili ukinuti dotadašnju praksu različitih cijena udžbenika ovisno o njihovoj uščuvanosti. Da bi Vam olakšali kupuvinu u našoj internet trgovini i da pregledom naše stranice odmah znate što trenutačno imamo i po kojoj cijeni svi su udžbenici 40% jeftiniji od cijena u knjižarama. Stare zalihe ostaju po prijašnjim cijenama po uščuvanosti i za njih ćemo Vam po primitku narudžbe javiti imamo li ih i po kojoj cijeni. Ukoliko određenog udžbenika nema na zalihi ili ga uopće nemamo na stranici upišite ga pod NAPOMENA u košarici prilikom plaćanja/rezervacije. Možda je ostalo što od prošlogodišnjih zaliha u našem skladištu.

Srednjoškolske udžbenike i pripadajuće radne bilježnice možete naručiti u našoj internet trgovini. Svi važeći udžbenici po novom kurikulumu raspoređeni su u grupu SREDNJOŠKOLSKI UDŽBENICI – NOVI KURIKULUM u izborniku lijevo. Možete, također, pretraživati po naslovima ili autorima u tražilici na naslovnici. Ne upisujte u tražilicu naslov i autore istovremeno jer tražilica neće pronaći ništa što upišete.

NAPOMENA: Slike udžbenika ne moraju nužno odgovarati stvarnom stanju jer ne skeniramo svaki novootkupljeni udžbenik.

Naručene udžbenike možete platiti pouzećem, virmanom, internet bankarstvom i karticama. Karticama možete platiti jednokratno ili NA RATE (pročitajte rubrike “Načini plaćanja” i “Sigurnost plaćanja karticama” u podnožju stranice).

Posebnu pozornost obraćamo na stanje otkupljenih udžbenika da se ne bi dogodilo da Vam pošaljemo udžbenike kojima fale stranice ili kojima su stranice izrezane.

Molimo Vas da pri naručivanju udžbenika više puta provjerite ispravnost narudžbe. Povrat, odnosno zamjenu pogrešno naručenih udžbenika vršimo do dva tjedna od početka školske godine ili do dva tjedna od kupnje istih. Zamijeniti možete jedino npr. matematiku za matematiku, povijest za povijest itd. Povrat novca vršimo isključivo ukoliko ste našom greškom dobili pogrešne udžbenike, a na stanju nemamo one koji Vama po popisu po kojemu su zaprimljeni trebaju.

Knjige Vam, direktno na Vaša vrata, dostavlja GLS. Na sve iznose od 400 kn na više ne plaćate poštarinu.

Poklonite nam Vaše povjerenje i u udobnosti svoga doma dočekajte udžbenike koje ste naručili.

Veselimo se budućoj suradnji na Vaše i naše zadovoljstvo!