Novosti

Narudžba i kupovina srednjoškolskih udžbenika u našoj internet trgovini

POSEBNA NAPOMENA:

Zbog brojnih promjena u popisu važećih udžbenika Ministarstva znanosti i obrazovanja preporučujemo Vam da nam umjesto narudžbe na našoj stranici pošaljete na mail antikvarijat.bono@gmail.com popis udžbenika koji ste dobili u školi. Na njemu su naznačene šifre udžbenika po kojima ćemo znati koje izdanje trebate.

Poštovani posjetitelji,

srednjoškolske udžbenike i pripadajuće radne bilježnice možete naručiti u našoj internet trgovini. Svi su udžbenici, zbog lakšeg snalaženja, raspoređeni po razredima u kojima se koriste (grupa SREDNJOŠKOLSKI UDŽBENICI u izborniku lijevo) ili možete upisivati pojedine naslove u našu tražilicu.

Prije no što udžbenike pošaljemo na Vašu adresu kontaktirat ćemo Vas da Vam kažemo što ima i po kojoj cijeni, tako da Vas narudžba ne obvezuje da navedene udžbenike morate kupiti ukoliko niste zadovoljni sa ponudom.

Naručene udžbenike možete platiti pouzećem, virmanom, internet bankarstvom i karticama. Karticama možete platiti jednokratno ili NA RATE (pročitajte rubrike “Načini plaćanja” i “Sigurnost plaćanja karticama” u podnožju stranice).

Prodajne cijene udžbenika navedene su u rasponu od prosječno najniže do najviše moguće cijene s time da se u ukupnu cijenu narudžbe uzima zbroj najviših cijena. No, ne brinite! To nije cijena koju će te platiti za Vaše udžbenike.

T-ComPayWay sustav naplate daje nam mogućnost UMANJENJA CIJENE NARUDŽBE (uvećati se ne može) te su zbog toga za srednjoškolske udžbenike navedene i najviše moguće cijene (cijene novih, nerabljenih udžbenika sa antikvarnom cijenom) da se ne bi dogodila situacija da je cijena kompleta udžbenika veća od cijene Vaše narudžbe, ukoliko trenutno imamo npr. sve nekorištene udžbenike. Molimo Vas da uzmete u obzir da zbog različite uščuvanosti udžbenika, količine na zalihi koja se praktički mijenja iz minute u minutu nismo u mogućnosti navesti sve cijene i trenutno stanje na zalihama. Iz tog razloga na udžbenicima piše “po narudžbi Vas obavijestimo o dostupnosti”.

Za krajnju cijenu, koja može biti i prilično manja od onoga što Vam piše na narudžbi, kao i za trenutno i stvarno stanje zaliha bit će te obaviješteni čim zaprimimo vašu narudžbu, a svakako prije no što Vam pošaljemo paket. U pravilu, do polovice 8. mjeseca kada još nisu velike gužve, na zalihama imamo minimalno 90% naručenih srednjoškolskih udžbenika.

Molimo Vas da, ukoliko udžbenike namjeravate plaćati uplatnicom, virmanom ili internet bankarstvom, ne uplaćujete ništa sve dok Vam ne javimo koliki je krajnji iznos za uplatu.

Također, prilikom potvrde narudžbe u rubriku “NAPOMENA” upišite želite li manje očuvane, jeftinije udžbenike (naravno, ovisi o trenutnom stanju zaliha) ili očuvanije pa skuplje udžbenike i moraju li imati prateći CD ukoliko kao novi dolaze sa CD-om. U “najgorem slučaju”, cijena paketa udžbenika kod nas je minimalno 30% manja od cijene u knjižarama. U istu rubriku upišite i udžbenike koje ne možete pronaći na našim stranicama, a potrebni su Vam.

Posebnu pozornost obraćamo na stanje otkupljenih udžbenika da se ne bi dogodilo da Vam pošaljemo udžbenike kojima fale stranice ili kojima su stranice izrezane.

Molimo Vas da pri naručivanju udžbenika više puta provjerite ispravnost narudžbe jer povrat, odnosno zamjenu pogrešno naručenih udžbenika vršimo do dva tjedna od početka školske godine ili do dva tjedna od kupnje istih s time da zamijeniti možete jedino npr. matematiku za matematiku, povijest za povijest itd. Povrat novca vršimo isključivo ukoliko ste našom greškom dobili pogrešne udžbenike, a na stanju nemamo one koji Vama po popisu po kojemu su zaprimljeni trebaju.

Knjige Vam, direktno na Vaša vrata, dostavlja GLS. Na sve iznose od 400 kn na više ne plaćate poštarinu.

Poklonite nam Vaše povjerenje i u udobnosti svoga doma dočekajte udžbenike koje ste naručili.

Veselimo se budućoj suradnji na Vaše i naše zadovoljstvo!